Unul din prietenii apropiaţi ai lui Beckham dezvăluie motivul retragerii fotbalistului: „Îi era dor de copii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Beckham
David Beckham

Cu o soţie recunoscută pe plan internaţional şi un salariu anual de 46 de milioane de dolari, unul dintre cei mai cunoscuţi jucători de fotbal ai generaţiei sale este, pentru cei care îl cunosc, un „tip normal“ şi un „tată devotat“.

Când Beckham a anunţat că se retrage, joi, un singur om prevăzuse asta. 

Paul Clement, un prieten apropiat al lui Beckham, susţine că distanţa care îl separa pe acesta de familia sa a fost unul dintre factorii care l-au determinat să demisioneze.

„Impresia pe care mi-a lăsat-o, prima dată când ne-am întâlnit, a fost că era un tată devotat“, a declarat Clement pentru CNN, adăugând că Beckham dorea să se implice mai mult în viaţa copiilor săi.

„Cred că depărtarea de familia sa, el aflându-se în Londra şi el în Paris, a fost greu de suportat. Obişnuiam să vorbim despre copiii noştri tot timpul şi îmi punea întrebări, vorbeam despre ce planurile lor şi despre şcoală“, a arătat confidentul lui David Beckham.

„Le ducea dorul“, a continuat Clement, subliniind că avea „presimţirea că se va retrage“.

Vorbind despre fotbalist, el a mai arătat că este „doar un tip normal“, „destul de timid în felul lui, dar e plăcut să te afli în preajma lui“.

„Ar fi putut continua să joace fotbal, deoarece este, în mod clar, în formă.“, a conchis Paul Clement.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite