Ungaria a învins România A cu 29-24 şi a câştigat Trofeul Carpaţi. Ultimul gol pentru legendara „Mica“ Brădeanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naţionala de handbal a dezamăgit
Naţionala de handbal a dezamăgit

Echipa de handbal feminin a Ungariei a câştigat, la Cluj, cea de-a 48-a ediţie a Trofeului Carpaţi, după ce a învins România A cu scorul de 29-24 (14-12), meciul reprezentând şi ultima apariţie în echipamentul tricolor al Aureliei Brădeanu.

Golurile României au fost marcate de Buceschi - 6, Zamfir - 6, Geiger - 4, Florică - 2, Chiper - 2, M. Neagu, Brădeanu, Udriştoiu şi Chintoan - câte unul, în timp ce de la Ungaria s-au remarcat Hlizinyi - 10 şi Gorbicz - 8. 

La cei 37 de ani şi o carieră plină de succese, inclusiv participarea la 17 turnee finale de mari competiţii internaţionale, Aurelia Brădeanu a fost aplaudată la scenă deschisă în ultimul meci pentru România. 

Tot duminică, în finala mică, România B – Olanda B, scor 29-31 după lovituri de la 7 metri, conform News.ro. 

În prima zi a Trofeului Carpaţi s-au înregistrat rezultatele: Ungaria – Olanda B 30-26 (12-13) şi România A – România B 31-23 (14-13). După Trofeul Carpaţi va fi decis lotul oficial al României pentru participarea la Campionatul European din Suedia, în perioada 4-18 decembrie. România face parte din Grupa D şi va juca cu Norvegia (5 decembrie), cu Rusia (7 decembrie) şi cu Croaţia (9 decembrie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite