Un român i-a pus la respect pe francezi: Mircea Lucescu, dorit de PSG! 50% dintre fanii parizienilor îl vor în locul lui Ancelotti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu a preluat Şahtior Doneţk în 2004
Mircea Lucescu a preluat Şahtior Doneţk în 2004

Site-ul francez, actusports.fr, a anunţat, în exclusivitate, că actualul tehnician al celor de la Şahtior e primul nume pe lista miliardarilor arabi, care vizează schimbarea antrenorului în această iarnă.

După investiţii de milioane de euro în vară, PSG e departe de aşteptările patronilor arabi, care vor rezultate imediate. 

După o nouă înfrângere în weekend, 1-2 la Nice, parizienii au căzut pe locul 4, la cinci puncte de liderul Lyon. 

În Liga Campionilor, situaţie e ceva mai fericită, în sensul că PSG are deja asigurată calificarea. Marţi (21.45, TVR 1, Digi Sport 3, Dolce Sport 2), francezii vor primi vizita celor de la Porto, într-o partidă crucială pentru antrenorul Carlo Ancelotti. Acesta speră să-i învingă pe portughezi pentru a termina pe primul loc în grupa A. Astfel, PSG ar fi cap de serie la tragerea la sorţi pentru „optimi“ şi ar scăpa de un posibil duel cu Barcelona.

Lucescu, peste Guardiola şi Mourinho

Totuşi, francezii de la actusports.fr susţin că nici măcar o eventuală victorie cu Porto n-ar fi suficientă pentru a salva scaunul lui Ancelotti.

Sursa menţionată spune că arabii care finanţează PSG au întocmit deja o listă din care se va alege înlocuitorul tehnicianului italian. Pe listă arabilor se află: Mircea Lucescu, Josep Guardiola, Jose Mourinho, Arsene Wenger şi Eric Gerets.

Într-un sondaj de opinie pe site-ul actusports.fr, fanii PSG au votat pe cine şi-ar dori în locul lui Carlo Ancelotti. În acest moment, opţiunile fanilor sunt în felul următor:

*Mircea Lucescu – 50% din voturi

*Josep Guardiola – 25%

*Jose Mourinho – 18%

*Arsene Wenger – 4%

*Eric Gerets – 3%

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite