UEFA a dat de gol Federaţia Română de Fotbal: unde se va juca meciul cu Muntenegru şi de ce s-a ajuns aici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meci România Albania FOTO AP

Gazonul stricat de festivalul de muzică „Untold“ a cauzat mutarea partidei de debut din preliminariile Mondialului din 2018 pe un alt stadion.

România – Muntenegru (4 septembrie, ora 21.45) nu se va mai juca pe „Cluj Arena“, însă Federaţia Română de Fotbal a reuşit să găsească o soluţie prin care cei care şi-au cumpărat deja bilete să nu fie afectaţi.

Astfel, meciul se va desfăşura pe arena CFR-ului, „Dr. Constantin Rădulescu“. Singurul inconvenient e că deja s-au dat vreo 15.000 de tichete şi, în condiţiile în care stadionul CFR-ului are o capacitate de doar 18.000 de locuri (o peluză e închisă, neavând autorizaţia ISU), după decizia FRF, doar 3.000 de bilete vor mai fi disponibile pentru jocul cu Muntenegru.

Site-ul FRF a anunţat, deocamdată, sistarea vânzării tichetelor, fără a preciza că meciul a fost mutat. Un oficial din biroul de presă de la UEFA a dezvăluit însă pentru Mediafax că România – Muntenegru nu se va mai disputa pe „Cluj Arena“.

„Federaţia Română de Fotbal a decis ca meciul România - Muntenegru să aibă loc pe stadionul <<Dr. Constantin Rădulescu>>“, se arată în răspunsul UEFA la solicitarea Mediafax.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite