„U“ Cluj ar putea da lovitura pe piaţa transferurilor: un fost jucător de naţională e dorit de „şepcile roşii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Max Nicu îşi caută echipă după despărţirea de TSV 1860 Munchen
Max Nicu îşi caută echipă după despărţirea de TSV 1860 Munchen

Universitatea Cluj a terminat pe penultimul loc turul actualei ediţii de campionat, iar şefii clujeni şi-au dat seama că au nevoie de întăriri în pauza de iarnă dacă vor să scăpe de retrogradare. Astfel, antrenorul "şepcilor roşii" a pus ochii pe internaţionalul român Max Nicu.

Nici nu s-a încheiat bine sezonul, că Universitatea Cluj a şi demarat tratativele pentru a transfera mai mulţi jucători în intersezon. Vlad Munteanu, tehnicianul "şepcilor roşii" a recunoscut că a discutat cu Maximilian Nicu, jucător român care ultima dată a jucat în Germania.

"Am avut o discuţie amicală cu Max Nicu, suntem prieteni, i-am propus să vină în România, el fiind acum jucător liber. Mi-a spus că va analiza propunerea, dar că ar fi tentat şi de o experienţă în afara Germaniei sau a României", a spus Vlad Munteanu pentru stiridesport.ro.

Max Nicu (31 de ani), jucător cu dublă naţionalitate, germană şi română, a rămas fără echipă în iulie 2013, atunci când şi-a reziliat contractul, pe cale amiabilă, cu gruparea germană de ligă secundă TSV 1860 Munchen. Jucătorul născut în Germania a jucat în cariera sa trei meciuri pentru naţionala României, toate în mandatul lui Răzvan Lucescu, în acest moment fiind cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la valoarea de 375.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite