Trei noi transferuri la CSM Bucureşti, dintre care două foste campioane de la Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM Bucureşti a anunţat astăzi transferurile a trei jucătoare, dintre care două foste campioane cu Oltchim, Talida Tolnai (34 de ani) şi Oana Manea (28 de ani), plus suedeza Linnea Torstenson (31 de ani).

Portarul Tolnai şi pivotul Manea au semnat pe doi ani şi au venit de la Krim Ljubljana, după ce şi-au reziliat contractele din cauza neplăţii salariilor, ca urmare a problemelor financiare cu care se confruntă clubul sloven. 

Pe aceeaşi perioadă a semnat şi interul stânga Torstenson, care a evoluat în acest sezon la Viborg, unde a ajuns tot de la Krim. Este jucatoare de baza în naţionala Suediei, medaliată cu argint la Europeanul din 2010, competiţie la care Torstenson (1,86 metri înălţime) a fost declarata MVP, cea mai buna jucătoare a turneului.

O altă handbalistă, pivotul Ekaterina Vetkova, şi ea fostă componentă a Oltchimului, va veni din vară la CSM, fiind împrumutată de gruparea din Vâlcea, la începutul sezonului, la formaţia rusă Dinamo Astrakhanochka. 

Gruparea bucureşteană, locul 7 în Liga Naţională, la un punct în spatele celor de la Zalău, aflate pe ultimul loc care duce în play-off, a mai transferat-o recent pe Iulia Curea şi a numit-o pe banca tehnică pe Mette Klit. 

Daneaza a debutat ieri cu o victorie, scor 26-23, chiar în faţa Zalăului antrenat de Gheorghe Tadici. 

Până la finalul sezonului regulat au mai rămas de disputat trei etape din retur, după care primele şase clasate din Liga naţională vor evolua în play-off, iar ultimele şase în play-out. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite