Transfer record în fotbalul italian. Juventus plăteşte o avere pentru unul dintre cei mai buni atacanţi din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Higuain
Higuain

Juventus este la un pas de a-l vinde pe Paul Pogbad la Manchester United, pentru 120 de milioane de euro, iar o parte din aceşti bani vor fi reinvestiţi.

Clubul italian îl va cumpăra pe Gonzalo Higuain, de la Napoli. Sky Sport Italia anunţă că atacantul argentinian Gonzalo Higuain a efectuat vizita medicală pentru Juventus iar campioana Italiei va plăti 94 de milioane celor de la Napoli pentru serviciile jucătorului.Conform sursei citate, Higuain a făcut vizita medicală la Madrid, iar poze cu acesta au apărut deja pe internet.

Fabio Paratici şi Beppe Marotta, oficiali ai clubului Juventus, au fost prezenţi alături de atacantul argentian la Madrid pe când acesta a efectuat vizita medicală. De aici şi absenţa celor doi la tragerea la sorţi a calendarului în Serie A.

Higuain ar urma să joace la Juventus până în iunie 2020 şi va câştiga 7.5 milioane de euro pe sezon.

Clauza de reziliere a lui Higuain la Napoli este de 94.7 milioane de euro, iar Juventus vrea să informeze clubul napoletan că va plăti această sumă în două tranşe, pe durata a doi ani.

Higuain, 28 de ani, a doborât anul trecut recordul golurilor marcate într-un sezon de Serie A ce data din anii 60. El a marcat 36 de goluri în 35 de meciuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite