Tenis: decizie radicală a sârbului Novak Djokovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici FOTO AP
Novak Djokovici FOTO AP

Novak Djokovici a anunţat astăzi că renunţă la a mai juca tenis în acest sezon, pentru a-şi rezolva complet problemele medicale.

"După un an şi jumătate în care am încercat să tratez problema la cot, ce s-a înrăutăţit în ultimele două luni, am decis să nu mai joc la niciun turneu restul sezonului 2017. Din păcate trebuia să iau această decizie. Wimbledon a fost cel mai dificil turneu pentru mine în ceea ce priveşte durerile la cot. Am consultat mulţi medici şi specialişti în ultimele 12-15 luni, mai ales în ultimele două luni, în care am simţit că situaţia se înrăutăţeşte şi cu toţii au convenit că am nevoie de odihnă, de timp. Este o accidentare la care nu se poate face nimic imediat, este ceva ce necesită timp pentru a se reface natural", a spus Djokovici într-o intervenţie live pe pagina sa de Facebook.

 "Nu este o decizie uşoară, dar încerc să privesc partea pozitivă, totul în viaţă se întâmplă cu un scop şi voi încerca să folosesc acest timp pentru a petrece timp de calitate cu familia mea. Într-o lună şi jumătate, eu şi Jelena vom deveni din nou părinţi", a mai scris Djokovici. Va veni pe lume astfel al doilea copil al cuplului, după Stefan. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite