Telex din lumea sportului: Valerii Moraru a explicat ce a contat decisiv în alegerea noului antrenor al Rapidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii au numit tehnicianul care va ghida echipa în noul sezon al ligii secunde, care va porni în weekend. Sâmbătă, Rapid joacă, acasă, cu Baloteşti.

Alexa a semnat pe un an - Rocadă între Florin Marin şi Dan Alexa la nivelul primelor două ligi. „Flocea“ a demisionat de la Rapid şi l-a înlocuit pe demisionarul Alexa la ACS Poli, iar „chirurgul“ a preluat formaţia giuleşteană. „Ne-am pus de acord pentru un contract valabil un sezon. Dan Alexa e cea mai bună soluţie pentru noi. E un antrenor valoros, care a demonstrat asta la Timişoara. Practic, anul trecut, a defilat în Seria a II-a, obţinând promovarea în Liga I. Acesta va fi şi obiectivul lui la Rapid“, a spus patronul Valerii Moraru.

Căprioriu a luat şi ea argintul - După Andreea Chiţu, ocupanta locului 2 la categoria 52 de kilograme la Mondialele de la Astana, miercuri, Corina Căprioriu a luat şi ea argintul, însă la categoria 57 de kilograme. Vicecampioană olimpică în 2012, Căprioriu (28 de ani), a ajuns în finală, după ce a trecut, pe rând, de Concepcion Bellorin (Spania), Manon Durbach (Luxemburg), Hedvig Karakas (Ungaria) şi Catherine Beauchemin-Pinard (Canada). În finală, românca a pierdut în faţa lui  Kaori Matsumoto (Japonia). În 2011, Căprioriu a luat bronzul la Campionatele Mondiale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite