Telex din lumea sportului: 4.000 de români au făcut spectacol la Chicago şi au fost răsplătiţi pe măsură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Benny Adegbuyi
Benny Adegbuyi

Dacă la Montreal (Canada), Lucian Bute a fost făcut KO de adversarul său, în schimb, în SUA, luptătorii români şi-au încântat suporterii.

Moroşanu şi Adegbuyi, victorioşi la Chicago - 4.000 de români prezenţi în sala „Sears Centre“ din Chicago au savurat victoriile obţinute de Cătălin Moroşanu şi de Benny Adegbuyi în cadrul Glory 38. Moroşanu a câştigat prin KO la debutul său in circuitul Glory, doborându-l pe americanul Maurice Green care cântăreşte 123 de kilograme la 2 metri şi 5 centimetri. Benny Adegbuyi, un kick-boxer născut la Cluj din mama româncă şi tată nigerian, a câştigat în patru reprize duelul cu brazilianul Anderson Silva.

Hattrick istoric pentru Viitorul - Liderul campionatului a trecut de ACS Poli Timişoara la capătul unui meci în care atacantul Vlad Morar a intrat în istoria clubului patronat de Gheorghe Hagi. Adus în pauza de iarnă de la Târgu-Mureş, vârful de 23 de ani a reuşit primul hattrick al Viitorului în Liga I. De asemenea, echipa lui Hagi a fost la un gol distanţă de cea mai categorică victorie din primul eşalon. Recordul rămâne un 6-1 cu ASA Târgu-Mureş în mai 2016.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite