Telex din lumea fotbalului: vom afla primele două echipe din sferturile Ligii şi prima finalistă din Cupa Ligii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea primelor meciuri retur, există două favorite clare în Liga Campionilor, în timp ce la Cupa Ligii urmează un moment de răscruce pentru Dinamo.

Ronaldo, la un pas de sferturi - Real Madrid şi Porto pot deveni, marţi, primele echipe calificate în sferturile Ligii Campionilor din acest sezon. Ronaldo şi colegii săi primesc, acasă, vizita celor de la Schalke, după ce, în tur, în Germania, spaniolii s-au impus cu 2-0. În celălalt meci al serii, Porto porneşte favorită, după ce a remizat, la Basel, în prima manşă, scor 1-1. Real – Schalke va fi pe Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1, în timp ce Porto – Basel va fi transmis de TVR 1, Digi Sport 2 şi Dolce Sport 2. Ambele meciuri vor începe de la ora 21.45.

Aflăm prima finalistă - După victoria din tur, scor 2-1, cei de la Pandurii vor veni în „Ştefan cel Mare“, în speranţa că vor obţine calificarea în finală. Dinamo vizează însă remontarea scorului din tur, Cupa Ligii fiind singura competiţie pe care „câinii“ o pot câştiga în acest sezon. Partida va începe de la ora 18.30 şi va fi transmisă de Digi Sport 1, Dolce Sport 1 şi Look Plus. Miercuri, de la ora 19.00, Astra va primi vizita Stelei, la Giurgiu în a doua semifinală. În tur, bucureştenii au învins cu 3-0.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite