Telex din lumea fotbalului: Dinu râde de cei de la Botoşani, iar Baciu a fost dat afară, din nou, de Concordia Chiajna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu
Cornel Dinu

Etapa a 9-a a Ligii I a adâncit criza unei echipe care a reprezentat România în Europa şi a adus demiterea celui de al patrulea antrenor în acest sezon.

Dinu râde de cei de la Botoşani - Cu trei înfrângeri în ultimele trei etape, FC Botoşani a ajuns pe locul 12 din 14 şi n-are nimic în comun cu echipa care a reprezentat România în Liga Europa. După 1-3 cu CFR Cluj, moldovenii au fost luaţi peste picior de Cornel Dinu, prezent în studioul Dolce Sport. „E foarte greu să ceri viteză de la nişte jucători care, după părerea mea, nici ca nume nu aduc a fotbalişti. Adică Patache, Plămadă, Cucu, care-şi poate găsi locul la ora exactă, Dimitrov la fel“, a spus „Procurorul“.

Baciu, dat afară din nou - Şefii ilfovenilor nu s-au potolit până n-au scăpat de antrenorul Marius Baciu şi de stafful său. Principalul Chiajnei a fost demis, mai întâi, după eşecul cu CS Craiova (0-2) în etapa a 5-a. Atunci, a fost reinstalat după 24 de ore şi echipa a bifat două victorii şi două înfrângeri în următoarele patru jocuri. După ultimul eşec însă, 0-1 cu ACS Poli, Baciu a fost concediat din nou. De această dată, Chiajna a şi numit deja un nou antrenor, Cornel Ţălnar preluând echipa.

4 antrenori au fost schimbaţi din funcţie de la startul noului sezon în LIga I: Vintilă (FC Voluntari), Selymeş (Petrolul), Alexa (ACS Poli Timişoara) şi Baciu (Concordia Chiajna).
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite