Tatăl lui Halep îi linişteşte pe fanii ei: De ce a ajuns Simona la spital şi ce tratament a primit la Melbourne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ultima partidă disputată la Australian Open, un turneu care a epuizat-o fizic şi mental.

Simona Halep a suferit de deshidratare, după confruntarea cu Caroline Wozniacki, având în vedere durata partidei, de aproape trei ore, dar şi căldura insuportabilă la ora jocului.

De altfel, pentru ca sportivii să nu mai aibă probleme din cauza temperaturii, finala masculină de astăzi s-a jucat cu acoperişul tras pe „Rod Laver Arena“.

Tatăl lui Halep, Stere, rămas în ţară pe durata Australian Open, a explicat pentru Antena 1 de ce Simona a ajuns la spital, după partida cu Wozniacki.

Ce a spus

*Nu s-a întâmplat nimic, lumea să fie liniştită! A facut doar o perfuzie de magneziu, timp de 10 minute. Atât! E totul perfect, e în drum spre casă!

*A fost greu, dar trebuie să acceptam şi eşecurile. Aşa e în sport, trebuie să accepţi şi când pierzi. A fost dezamagită, dar apoi a fost şi ea mai veselă, pentru că a făcut un rezultat incredibil. 

*N-a fost să fie şi cred că durerile căpătate de-a lungul turneului au costat-o titlul. Va trebui să facă o pauză acum pentru a se recupera. Dar totul depinde de ce spun medicii.

*Simona e super OK. Le aştept cu drag în ţară, pe ea şi pe mama ei.

Perfuzii
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite