Tamaş şi Pantilimon, titulari în Cupa Angliei. Torje a început anul cu stângul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tamaş a revenit prntre titularii lui WBA
Tamaş a revenit prntre titularii lui WBA

Weekendul acesta în Anglia se joacă meciuri din Cupă, prilej pentru antrenori de a folosi fotbaliştii care joacă mai puţin în campionat.

În această categorie intră şi românii Gabriel Tamaş şi Costel Pantlimon, care evoluează destul de rar la echipele lor, West Bromwich Albion şi respectiv Manchester City. Ambii au fost însă titulari ieri în partidelele QPR - WBA 1-1 şi Manchester City - Watforfd 3-0, evoluând câte 90 de minute. Dacă City e deja calificată în faza următoare, WBA va rejuca meciul cu QPR, pentru a se decide cine merge mai departe.

În Spania, Gabriel Torje, titular 63 de minute,  n-a putut opri marşul Valenciei, care a învins-o pe Granada chiar la ea acasă, cu 2-1.Prin acest rezultat, Valencia a urcat pe locul 7, iar Granada a căzut pe poziţia a 15-a a clasamentului.ttPTTTTTTTorje a a jucat  până în minutul 63 şi s-a remarcat doar printr-un fault dur, care i-a adus un cartonaş galben. Rezultatul final duce Valencia pe locul 7 în clasament şi afundă Granada în subsolul clasamentului, pe locul 15.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite