Superkombat revine pe 12 martie, la Berăria H din Capitală. Învingătorii vor avea şansa să-şi trăiască visul american

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galele Superkombat sunt extrem de iubite de către public
Galele Superkombat sunt extrem de iubite de către public

Promotorul Eduard Irimia a dezvăluit faptul că prima gală Superkombat din 2017 va avea loc pe 12 martie, la Berăria H, din Capitală, urmând să fie un eveniment eliminatoriu pentru primul Grand Prix al anului, din aprilie, transmis în direct şi în Statele Unite ale Americii.

Începând cu acest sezon, galele Superkombat vor putea fi urmărite inclusiv peste Ocean, ca urmare a contractului semnat cu gigantul american CBS. „Acum, pe 12, o parte dintre sportivii români au şansa să îşi trăiască visul american. Câştigătorii îşi vor obţine locul pentru galele transmise de CBS Sports. Nu vor lipsi veterani precum Mihăiţă Golescu şi Sebastain Ciobanu, dar nici noi eroi precum Eduard Chelariu şi Adelin Mihăilă”, a anunţat Eduard Irimia, care a prezentat şi locul de desfăşurare al confruntărilor, capacitatea sălii fiind de aproximativ 1.200 de locuri. Totodată, oficialul Superkombat a dezvăluit că evenimentul va beneficia şi de o premieră din punct de vedere al producţiei, ca urmare a unui nou parteneriat tehnic. „Cu siguranţă, Superkombat va trece la un nou nivel, avem un upgrade de producţie odată cu parteneriatul semnat cu Five's, din reţeaua AV Alliance, care va putea permite la nivel global accesarea producţiei de top în orice colţ de pe planetă. Experimentul va fi pe 12 martie. Totul va semăna cu acele gale K-1 care se organizau în Japonia în urmă cu câţiva ani. Cu siguranţă, va fi un eveniment de neratat”, a mai spus promotorul.

Cu 500 de evenimente gestionate anual, Five’s International este lider în domeniul producţiei tehnice de evenimente corporate şi cel mai mare angajator din România în acest domeniu. Compania deţine o echipă de producţie specializată cu expertiză internaţională care poate asigura coordonarea integrată a oricărui tip de eveniment indoor sau outdoor. În anul 2016, în urma unui proces de selecţie şi evaluare, Five’s a devenit singura companie din România membră a AV Alliance, cea mai importantă asociaţie globală în domeniul producţiei de evenimente. AV Alliance este o asociaţie internaţională fondată în Elvetia şi respecta regulamentele, normativele şi standardele Uniunii Europene, asociaţia fiind alcatuită din 75 membri şi este prezentă în peste 47 ţări de pe toate continentele.

În meciul cap de afiş al galei, colegul lui Moroşanu, Sebastian Cozmâncă, îl va înfrunta pe campionul Norvegiei la muay-thai, Simon Ogolla, în timp ce co-main event, Mihăiţă Golescu va da piept cu campionul Italiei la skandenberg şi totodată fost rugbyst, Robert Constantin. Într-o altă confruntare între generaţii, Cosmin Ionescu, neînvins în 2016, îl va întâlni pe Sebastian „Fiul lui Dracula” Ciobanu.

Preţul unui bilet este de 50 de lei şi poate fi achiziţionat de la Berăria H, magazinele Diverta sau on-line, de pe myticket.ro. Gala va începe de la ora 20:00 şi în România va putea fi urmărită în direct pe Sport.ro

NEW HEROES

1. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)
Cosmin Maxim (România) vs Alex Radnev (România)

2. Super Fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)
Dragoş Imbrea (România) vs Ionuţ Şandur (România)

3. Super Fight – Categoria super mijlocie (-77 kg)
Jian Amiri (Norvegia) vs Adelin Mihăilă (România)

4. Super Fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)
Nicolai Buceac (România) vs Dumitru Ţopai (România)

5. Super Fight – Categoria mijlocie (-72 kg)
Andrejs Baranov (Letonia) vs Eduard Chelariu (România)

6. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)
Marius Munteanu (România) vs Valentin Bordianu (România)

World Grand Prix - Eliminare

7. Super Fight – Categoria semigrea (-81 kg)
Daniel Stefanovski (Elveţia) vs Alex Filip (România)

8. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)
Moriba Kosiah (Surinam) vs Robert Orbocea (România)

9. Super Fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)
Cosmin Ionescu (România) vs Sebastian Ciobanu (România)

10. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)
Robert Constantin (România) vs Mihăiţă Golescu (România)

11. Super Fight – Categoria super cruiser (-95 kg)
Simon Ogolla (Norvegia) vs Sebastian Cozmâncă (România)
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite