Steaua îl transferă pe cel mai prolific marcator străin din toată istoria Ligii 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wesley a jucat la Vaslui între 2009 şi 2012
Wesley a jucat la Vaslui între 2009 şi 2012

Cel mai bun marcator străin al Ligii 1 din toate timpurile, brazilianul Wesley, fost jucător al lui FC Vaslui, este foarte aproape de a semna cu Steaua, proaspăt calificată în grupele Ligii Campionilor

Brazilianul Wesley (32 de ani), care s-a despărţit de curând de Al Hilal, fiind liber de contract în acest moment, se va întâlni în această după amiază cu fraţii Becali pentru a discuta toate clauzele contractului pe care este foarte aproape de a-l semna cu Steaua. Dorit insistent de Gigi Becali înainte de a intra în puşcărie, patronul Stelei nu şi-a abandonat visul de a-l vedea pe brazilian în tricoul roş-albastru şi i-a rugat pe verii săi să intermedieze această mutare, scrie ProSport.

Cele două părţi vor purta discuţii, dar potrivit informaţiilor venite pe surse, transferul jucătorului în Ghencea este aproape perfectat. Ca să fie sigur că nu-l va rata pe Wesley Becali le-a transmis verilor săi să accepte orice condiţii puse de jucător.

Wesley a jucat la Al Hilal între 2012 şi vara lui 2013. Înainte de a ajunge în Arabia Saudită, brazilianul a jucat pentru FC Vaslui timp de 4 sezoane. În toată perioada petrecută în România, Wesley a reuşit meciuri de excepţie în tricoul Vasluiului, echipă pentru care a marcat 75 de goluri în 132 de meciuri. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite