Steaua se revoltă împotriva celor de la UEFA: cum a procedat campioana după ce forul european l-a suspendat pe Rădoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua va întâlni, joi (ora 21.00, Pro TV), Rosenborg în turul play-off-ului Ligii Europa. Bucureştenii nu-l vor avea însă pe bancă pe fostul lor mijlocaş.

Gigi Becali s-a arătat încântat de suspendarea lui Mirel Rădoi, după cum „Adevărul“ a scris aici, însă, paradoxal, Steaua va ataca decizia UEFA!

„Noi o sa facem solicitare pentru motivarea acelei hotărâri. Probabil că o să ne vină un răspuns într-o săptămână. După care vom folosi cealaltă cale de atac pentru a putea să combatem motivele pentru care a fost suspendat. Ieri, am avut o discuţie legată de întinderea acestei hotărâri şi ni s-a spus că el doar în suprafaţa tehnică n-are acces“, a declarat preşedintele Valeriu Argăseală la Dolce Sport, confirmând astfel că Rădoi poate discuta cu jucătorii înainte, în pauză şi la finalul jocului cu Rosenborg.

În aceste condiţii, Steaua n-are motive de îngrijorare, având în vedere că mentorul lui Mirel Rădoi, Cosmin Olăroiu, a cucerit mai multe trofee, cât timp a fost suspendat, după cum „Adevărul“ a explicat aici. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite