Mutu şi Marica la Steaua: Gigi Becali nu glumeşte şi a dezvăluit sumele record pe care le-a pus la bătaie pentru două transferuri fabuloase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu şi Marica, un cuplu de vis pentru Steaua
Mutu şi Marica, un cuplu de vis pentru Steaua

Virtuala campioană, formaţia din Ghencea pregăteşte asaltul asupra grupelor Ligii Campionilor cu două achiziţii ce păreau a fi SF.

Adrian Mutu a admis, azi, că e în discuţii cu Laurenţiu Reghecamp şi ar lua în calcul o ofertă din partea Stelei, dacă va fi sunat de Gigi Becali. 

Imediat, latifundiarul a reacţionat, dezvăluind condiţiile financiare ale afacerii.

Ce a spus?

„Mutu e un atacant de valoare. Un an mai poate la nivel maxim. L-aş lua la Steaua, dacă acceptă un regim financiar în funcţie de rezultate. Nu pot să-i dau 800.000 de euro. Dar eu îi pot da 500.000 la calificare în grupele Ligii Campionilor, de exemplu. Sume mari pentru performanţă“, a dezvăluit Becali la Digi Sport.

Teren pentru Marica

La puţin timp, finanţatorul roş-albaştrilor a dezvăluit că Steaua încearcă să mai dea o lovitură pentru sezonul viitor: Ciprian Marica. Atacantul îşi termină contractul, în vară, cu Schalke, şi devine liber! Gigi Becali a povestit strategia sa pentru aducerea vârfului la echipă.

„Pe Marica l-aş lua în trei secunde. La ora asta, tinereţea lui Marica îi permite să fie mai puternic decât Mutu. În plus, e un om care îşi face programul şi când nu-l primeşte de la staff. Are şcoala germană, se ţine de pregătire. Marica vrea să ia un teren, care costă cam un milion de euro, i-am zis că îi dau eu terenul şi să joace un an la Steaua. Cu o condiţie, să semnăm pe doi ani ca să iau şi eu bani de pe un transfer“, a dezvăluit Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite