Steaua are misiune mai uşoară la Legia Varşovia. UEFA a decis ca cei mai de temut fani din Polonia să nu aibă acces

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Legia Varşovia a fost sancţionată de UEFA FOTO Reuters
Legia Varşovia a fost sancţionată de UEFA FOTO Reuters

Legia - Steaua / Steaua trebuie să treacă de Legia Varşovia în playoff-ul grupelor Champions League, iar acest lucru este şi mai dificil prin faptul că meciul decisiv va fi disputat în Polonia, iar fanii adversarei roş-albaştrilor sunt renumiţi pentru atmosfera incendiară şi presiunea pe care o pun pe jucătorii din teren.

În acest sens, Steaua a primit o mână de ajutor de la UEFA, care a decis ca peluza Legiei Varşovia să fie închisă pentru manşa secundă a confruntării cu roş-albaştrii. Decizia forului european survine comportamentului susţinătorilor polonezi, care au aruncat cu torţe pe teren la returul meciului cu New Saints, din turul doi preliminar al Champions League. Preşedintele Legiei Varşovia a anunţat că va face apel faţă de această decizia, iar între timp oficialii echipei continuă să vândă bilete pentru celelalte zone din stadion.

Steaua o va înfrunta pe Legia pe 21 august, într-un meci disputat pe Arena Naţională, iar partida decisivă se va juca pe 27 august, în Polonia.

Ştiri pe aceeaşi temă:

INTERVIU Fostul fotbalist al roş-albaştrilor, Novak Martinovici: „Steaua a rămas în inima mea“

Golanski, fostul fotbalist roş-albastru, mizează pe Steaua în „dubla“ cu Legia, din playoff-ul Champions League

Se anunţă sold-out la biletele pentru Steaua - Legia. Cu o săptămână înainte de meci s-au vândut peste 20.000 de tichete. Lista completă a preţurilor

Reghecampf, propus să-i ia locul lui Piţurcă la „cârma“ echipei naţionale

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite