Reghecampf, propus să-i ia locul lui Piţurcă la „cârma“ echipei naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul echipei Steaua FOTO Cosmin Iftode
Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul echipei Steaua FOTO Cosmin Iftode

Zvonurile că Laurenţiu Reghecampf ar adera la postul de selecţioner al echipei naţionale de fotbal sunt amplificate acum de părerea unui fost antrenor al „tricolorilor“, care vede în tehnicianul Stelei o variantă viabilă.

„Vă spun sincer că de câteva luni bune am început să urmăresc cu atenţie activitatea de antrenor a lui Reghecampf. Vreau să vă spun, cu mâna pe inimă, că baiatul ăsta se aseamănă din ce în ce mai mult cu Mircea Lucescu atunci când avea şi el 37 de ani. Eu am stat patru ani în staff-ul actualului antrenor de la Şahtior în momentul când el antrena echipa naţională. Credeţi-mă că am observat că Laurenţiu are aceleaşi preocupări pe care le avea Mircea atunci.

Am văzut că Reghecampf este un tactician foarte bun, îi place să facă analiza jocului, discută foarte mult cu jucătorii. El este extrem de atent la toate detaliile unui joc, la fel cum era Mircea la vârsta lui de acum. În aceste conditii, eu cred că Gică Popescu ar putea să se gândească la serviciile actualului antrenor al echipei din Ghencea. În cazul în care doreşte să-l schimbe pe Victor Pţurcă, în vara anului viitor, antrenorul Stelei poate să fie o soluţie viabilă pentru echipa naţională, chiar dacă la anul Reghecampf va avea doar 38 de ani“, a declarat Mircea Rădulescu pentru DigiSport.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Mutu, săgeţi către Piţurcă: „Să înţeleagă că nu mai sunt un puşti de 20 de ani şi că am o opinie“

CONFERINŢĂ Piţurcă despre amicalul România - Slovacia şi derbiul Dinamo - Steaua. Budescu n-are loc la naţională de Maxim şi Grozav

Primele declaraţii despre amicalul pe care România îl va susţine cu Slovacia

Apel către spectatori. Torje: „Avem nevoie de suporteri, este ultimul meci înaintea «dublei» cu Ungaria“

Victor Piţurcă a convocat 22 de jucători pentru amicalul cu Slovacia. Care sunt surprizele selecţionerului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite