Steaua, gata să ia o „ţeapă“ uriaşă: ce a spus Duckadam despre transferurile lui Alibec şi De Amorim de la Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

Cele două cluburi au stabilit preţul afacerii, însă campioana n-a ajuns, deocamdată, la un acord cu cei doi fotbalişti. Paradoxal, această situaţie îl bucură pe preşedintele de imagine al roş-albaştrilor.

Gigi Becali a mai dat nişte lovituri în ultimii ani cu transferurile lui Chiricheş (Tottenham) şi Gardoş (Southampton), însă a luat şi nişte „ţepe“ colosale, exemplul Mihai Costea (adus pentru 1,4 milioane de euro) fiind elocvent.

Acum, într-o perioadă în care nimeni în România nu prea mai plăteşte sume de transfer, ci merge pe aducerea jucătorilor liberi de contract, latifundiarul vrea să dea 1,5 milioane de euro pentru Alibec şi De Amorim de la Astra!

Realizarea mutării e, deocamdată în stand-by, fiindca Steaua s-a înţeles cu Astra, dar nu şi cu cei doi jucători. Helmuth Duckadam nu numai că nu e deranjat de această situaţie, dar chiar a avertizat, într-o intervenţie la Digi Sport, că Steaua riscă să ia o nouă „ţeapă“.

Ce a spus?

„Aduci jucători şi, dacă tot dai 1,5 milioane pe ei, trebuie să-ţi aducă un plus. La ora actuală, eu nu ştiu dacă pot să aducă ceva peste ce avem. Pe Alibec nu l-am văzut deloc, că e accidentat, iar la De Amorim, ce am văzut, să mă ierte, dar nu mi-a plăcut. E punctul meu de vedere, s-ar putea să se supere patronul pe mine, pentru că el vrea să-i aducă şi eu spun altceva, dar asta e părerea mea. Dacă ne calificăm cu Partizan, trebuie să aducem jucători, dar nu la sumele astea. Trebuie aduşi, dar, dacă tot dăm mulţi bani, măcar să fie peste ce ai deja în lot“, a declarat preşedintele de imagine al Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite