Steaua a făcut Buf: analiza lui Gigi Becali după ce echipa sa a fost dominată de o formaţie de liga a doua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

FC Zurich, liderul eşalonului secund din Elveţia, cu fotbalişti cu nume simpatici precum Buf şi Yapi, a fost multe peste vicecampioana României pe „Arena Naţională“.

La jumătatea fazei grupelor din Liga Europa, Steaua are două puncte şi nicio victorie, deşi imediat după tragerea la sorţi, părerea generală a fost că bucureştenii ar trebui să se califice la pas, alături de Villarreal.

Chiar dacă, în acest moment, Steaua pare să aibă cele mai mici şanse în grupa L, Gigi Becali nu e descurajat, după cum a vorbit la Digi Sport. Laurenţiu Reghecampf însă pare că pregăteşte terenul pentru o eventuală necalificare, spunând la Dolce Sport că obiectivul principal al Stelei e câştigarea campionatului.

Gigi Becali (finanţator Steaua): Nu ştiu dacă e lipsă de valoare sau ne lipseşte un jucătorul de geniu. E nevoie de cineva care să rezolve problemele când meciul e strâns. Am controlat jocul în a doua repriză, totul era în mâna noastră. Baţi în Elveţia şi faci cinci puncte. Zurich e o echipă care nu te poate învinge. Eu am speranţe pentru că valoric suntem şi peste ei, şi peste turci“.

Laurenţiu Reghecampf (antrenor Steaua): Nu e vorba de ghinion. Îmi pare rău pentru acel gol primit în ultimele minute, dar trebuie să fim realişti, au avut câteva ocazii foarte mari, dar, la rândul nostru, am avut ocazia de a marca pentru 2-0. Trebuie să mergem înainte şi cred că avem puterea să câştigăm la Zurich. Deocamdată, în deplasare am câştigat toate meciurile, cred că e favorabil pentru noi. Sunt sigur că ceilalţi jucători care se vor recupera, vor întări echipa, vor întări banca de rezerve. E foarte greu să joci din trei în trei zile când ai parte de foarte multe accidentări. Oricine se poate califica din această grupă, noi trebuie să jucăm mult mai bine şi să ne câştigăm toate meciurile. Zurich e o echipă bună, o echipă de tradiţie din Elveţia, nu trebuie să ne gândim că joacă în liga a doua, pentru că aţi văzut că joacă foarte bine. Oricum, pentru noi campionatul a fost întotdeauna o prioritate. Dar, dacă vom avea şansă, vom încerca să ne calificăm în primăvara europeană.

Gabi Tamaş (fundaş Steaua): Ghinion...Ne-am retras cam mult şi i-am lăsat să joace, mai ales că au introdus un jucător care aştepta mingi în careu. Aşa a fost şi la gol. Şansele încă sunt. Trebuie să mergem în Elveţia şi să câştigăm. Se poate câştiga acolo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite