Steaua - CSMS Iaşi. Pintilii: „Peste trei-patru etape putem să ne bucurăm că suntem campioni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua a învins CSMS Iaşi în etapa cu numărul XXVI FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Steaua a învins CSMS Iaşi în etapa cu numărul XXVI FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Steaua - CSMS Iaşi / Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a învins duminică gruparea din Iaşi cu scorul de 3-1, la finalul unui meci disputat pe Ghencea.

Mihai Pintilii: „Vremea a fost incomodă, prima repriză a fost mai grea, însă important e că am luat cele trei puncte. Ne aşteptam la un meci greu, dar ne-am descurcat bine. Important e să ne facem jocul, diferenţa faţă de alte echipe e pe planul doi. Până la final mai sunt 27 de puncte în joc, trebuie să le câştigăm pe toate. Peste trei-patru etape putem să ne bucurăm că suntem campioni.“.

Alexandru Chipciu: „Nu prea au trecut ei jumătatea terenului, ne-am făcut jocul nostru obişnuit, ba în Ghencea, ba pe Arena Naţională. Suntem profesionişti, nu mai poate fi vorba de lipsă de concentrare. Ne gândeam înainte de meci să nu fie multă lume pe stadion, dar suporterii adevăraţi trebuie să fie prezenţi indiferent de vreme“.

Laurenţiu Regecampf: „A fost un meci bun, dar trebuie să spunem, cu un ochi râd, cu altul plâng. Mulţumim foarte mult oamenilor care au stat în ploaie, e ceva incredibil ca pe o asemenea vreme să ai suporteri pe stadion. Avem o problemă cu Raul Rusescu, care este tăiat pe toată faţa după o lovitură puternică şi cu Pîrvulescu, care se află la spital. Ne dorim foarte mult să câştigăm campionatul şi indiferent dacă vom fi campioni în curând, vom încerca să câştigăm toate meciurile până la final. E o responsabilitate în plus faţă de oamenii care vin la stadion faptul că avem o diferenţă considerabilă faţă de următoarele clasate“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite