Steaua, criticată şi luată la mişto de Pintilii: fostul mijlocaş al roş-albaştrilor a povestit de ce campioana s-a dus în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plecat în vara anului 2014 la Al-Hilal (Arabia Saudită), internaţionalul român ar fi putut ajunge, în iarnă, sub comanda lui Gâlcă. A fost împrumutat însă de arabi la Pandurii, după ce bucureştenii l-au refuzat. Acum, fotbalistul de 30 de ani a rupt tăcerea.

Steaua nu l-a vrut pe Pintilii până la finalul sezonului 2014-2015, considerând că n-are nevoie de el pentru un retur, care ar fi trebuit să fie o formalitate, ci pentru accederea în grupele Ligii Campionilor.

Cum Al-Hilal era de acord doar cu un împrumut până în vară, Pintilii a fost lăsat la Pandurii, echipă cu care a ajuns în finala Cupei Ligii (20 mai), acolo unde va întâlni chiar Steaua. 

„Închizătorul“ a prefaţat, la Digi Sport, duelul cu fosta sa echipă şi a explicat de ce campioana a ajuns pe locul 2 în Liga I, cu două etape înainte de final, în condiţiile în care avea 14 puncte peste ASA Târgu-Mureş după tur.

Ce a spus?

„Steaua n-avea voie să piardă niciodată campionatul, la ce diferenţă de puncte a avut. Acum, nu mai sunt aşa convins că vor câştiga titlul pentru că nu mai joacă fotbalul pe care-l practica înainte. Nu mai e echipa care era, grupul, nu mai sunt uniţi, nu mai aleargă unii pentru alţii. Echipa nu mai câştigă duelurile, înainte recuperam foarte multe mingi. Steaua nu mai seamană cu ce juca înainte, pe vremea mea, pentru că noi eram pe locul 1, iar ei sunt pe doi. Nici nu mai e Steaua care era, pentru că e FCSB acum“, a declarat Pintilii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite