Steaua - Astra 0-1. Găman marchează la ultima fază a meciului de la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra Giurgiu a reuşit să învingă Steaua în partida disputată la Piteşti, cu un gol marcat de Valerică Găman la ultima fază a meciului.

Meciul a fost disputat, dar cu puţine faze de poartă, raportul ocaziilor clare fiind 1-1, graţie oportunităţilor irosite de Adi Popa, respectiv Budescu.

Astra a avut însă două penaltyuri clare în prima repriză. În minutul 18, Boldrin a preluat o minge în careul gazdelor şi a fost atacat de la spate de Varela. Fundaşul Stelei l-a lovit peste picioare pe jucătorul lui Şumudică, dar centralul a lăsat jocul liber, chiar dacă Boldrin a căzut la pământ. Mijlocaşul brazilian s-a ridicat imediat pentru a încerca să continue faza, dar a fost din nou lovit de acelaşi Varela, dar nici de această dată Radu Petrescu nu a arătat punctul cu var.

 În repriza secundă, Astra mai putea primi un penalty, la un duel Budescu -Niţă, judecat de arbitru în favoarea stelistului. Victoria Astrei a venit la ultima fază a meciului, când Găman a reluat imparabil cu capul în poarta lui Niţă. Înaintea acestei faze, Şumudică şi-a trimis toţi fundaşii în careul advers, forţând victoria, care până la urmă a venit, deşi un egal ar fi fost mai echitabil, Steaua fiind în marea majoritate a timpului la conducerea partidei.

 După 19 etape în Liga I, Astra este liderul clasamentului, cu 40 de puncte, urmată de Viitorul şi Pandurii, care au 36 de puncte. Pe locul patru este Steaua, cu 30 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite