Steaua, aproape să se despartă de Bourceanu? Unde poate merge căpitanul şi variantele de înlocuire a acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Bourceanu, căpitanul echipei Steaua FOTO Răzvan Păsărică
Alexandru Bourceanu, căpitanul echipei Steaua FOTO Răzvan Păsărică

După Raul Rusescu plecat la FC Sevilla şi Vlad Chiricheş aproape de un transfer în Serie A sau Premier League, pe lista posibilelor plecări se trece şi Alexandru Bourceanu, care ar putea renunţa la Steaua şi la banderola de căpitan pentru campionatul italian sa cel rusesc.

Alexandru Bourceanu poate fi propulsat către un transfer dacă Steaua ar trece de playoff-ul Champions League, notează „Prosport“. În vârstă de 28 de ani, căpitanul roş-albaştrilor ar fi dorit de Fiorentina şi de Kuban Krasnodar, aceasta din urmă fiind antrenată de Dorinel Munteanu. Sursa citată notează că Laurenţiu Reghecampf îi vizează pe Ionuţ Neagu şi Laurenţiu Iorga, de la Oţelul Galaţi, pentru un transfer în Ghencea, fotbalişti care sunt impresariaţi de fraţii Becali.

Supercupa cucerită de Steaua cu 3-0 în faţa celor de la Petrolul Ploieşti a fost prilej pentru scouterii lui Fiorentina de a-l urmări pe Bourceanu pe terenul de joc. Cotidianul de sport menţionează că reacţia a fost pozitivă şi că oficialii din Ghencea sunt dispuşi să-l lase pe fotbalist să plece, după calificarea în grupele Champions League.

Ştiri pe aceeaşi temă.

E dorit de oficialii din Ghencea, a primit acceptul lui CFR şi vrea să revină: Kapetanos, tot mai aproape de Steaua

Adrian Cristea, cel mai bine plătit fotbalist al Stelei! „Prinţul“ depăşeşte chiar şi limita impusă de finanţator

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite