Stadionul din Voluntari se va numi „Anghel Iordănescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordanescu FOTO
Anghel Iordanescu FOTO

Consiliul Local al oraşului Voluntari a hotărât ca stadionul din localitate, pe care joacă echipa nou-promovată în Liga I, să poarte numele selecţionerului Anghel Iordănescu.

Consilierii raşului Voluntari au aprobat şi fondurile necesare modernizarii arenei din cartierul Pipera.

Suprafaţa de joc se află într-un amplu proces de refacere, au fost demarate procedurile pentru achiziţia unei instalaţii de nocturnă, iar în aceste zile se construieşte o tribuna cu 2100 de locuri, cu care capacitatea arenei va ajunge la 4600 de locuri.

Tot în aceste zile se vor monta turnicheţii şi instalaţia de supraveghere video.

"Principala investiţie va fi un complex multifuncţional cu destinaţie cultural-sportivă-educaţională. Astfel, în spatele noii tribune până la sfârşitul anului va fi construită o clădire pe trei nivele ce va avea ca destinaţie sediul clubului, o grădiniţă, un teatru şi o lojă oficială cu 180 de locuri VIP", a anunţat clubul din Voluntari.

În data de 1 iulie va fi inaugurat noul corp al cladirii din peluza nord, construcţie ce contine o sala de forţa, o bucătărie, sala de mese, bazin de recuperare, saună, vestiar şi 10 camere duble la standardul unui hotel de 5 stele pentru cantonamentul dinaintea meciurilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite