Stadionul Gloria din Bistriţa va purta numele lui Jean Pădureanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jean Pădureanu a primit o veste neaşteptată din partea Adunării Generale a Gloriei Bistriţa FOTO Vlad Roşca
Jean Pădureanu a primit o veste neaşteptată din partea Adunării Generale a Gloriei Bistriţa FOTO Vlad Roşca

De azi înainte, stadionul Municipal Gloria din Bistriţa se va numi „Jean Pădureanu” în urma deciziei luată de Adunarea Generală a clubului ardelean.

Membrii care au participat la Adunarea Generală au votat în unanimitate ca arena bistriţeană să poarte numele fostului preşedinte executiv al echipei Jean Pădureanu în semn de apreciere şi respect pentru îndelungata activitate de manager a lui „Tata Jean” la cârma Gloriei.

Cu această ocazie, Pădureanu a fost numit preşedinte onorific al Bistriţei, iar postul de preşedinte executiv a revenit lui Alexandru Hatfaludi, fostul director general al clubului.

Reacţia lui Pădureanu la auzul veştii că stadionul municipal îi va purta numele a venit imediat: „Toţi vorbitorii au scos in evidenţă activitatea mea bună de-a lungul anilor. Mă simt jenat de atâta laudă, dar e mai bine să fii lăudat decât să nu spună nimeni nimic despre tine. Mi s-a înmânat un însemn, o plachetă pentru întreaga activitate şi mulţumesc Adunării Generale”, a spus „Lordul” pentru Prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite