Simona Halep la Roland Garros. În timp ce românca va juca cu Mirjana Lucic-Baroni, Andreea Mitu are parte de o adversară de anvergură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep la Roland Garros. Toate cele patru românce aflate în competiţie la Paris, în frunte cu Simona Halep, favorita numărul 3 a turneului de la Roland Garros, şi-au aflat adversarele din turul secund.

Andreea Mitu o va avea ca adversară în runda a doua a competiţiei de Mare Şlem de la Paris pe Karolina Pliskova (Cehia), numărul 12 în clasamentul WTA.

Simona Halep la Roland Garros. Va juca cu croata Lucic-Baroni

Şi celelalte românce ajunse în turul secund la Roland Garros îşi cunosc adversarele: Simona Halep, a treia favorită a turneului de la Roland Garros, va juca împotriva croatei Mirjana Lucic-Baroni (33 ani, 70 WTA), care a învins-o în turul al treilea la US Open, anul trecut. Irina Begu, cap de serie numărul 30, va juca în premieră cu o altă reprezentantă a Croaţiei, Ana Konjuh (17 ani), aflată pe locul 94 în lume, în timp ce Alexandra Dulgheru se va bate cu Alize Cornet din Franţa (cap de serie numărul 29), pe care a învins-o anul acesta la Doha, în primul tur, cu 6-4, 3-6, 6-1. 

Ziua a treia de la Roland Garros 2015 este una de pauză pentru români. Dar asta nu înseamnă că nu e foarte interesantă. Rafael Nadal, Novak Djokovic, Petra Kvitova sau Serena Williams sunt printre numele importante care vor juca azi. Astăzi vor avea loc, de fapt, toate meciurile de simplu din primul tur care nu s-au disputat în primele două zile ale competiţiei. Dar tot azi va începe şi întrecerea de dublu masculin. Nici Horia Tecău, nici Florin Mergea nu figurează în programul zilei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite