Simona Halep o poate întâlni pe Maria Şarapova. Cu ce prilej ar fi cele două din nou adversare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi Maria Şarapova ar putea fi adversare înaintea turneului de la Madrid. Tot în Spania, la un turneu inedit.

Simona Halep şi Maria Şarapova se numără printre jucătoarele care au confirmat prezenţa la Tie Break Tens, prima ediţie feminină a competiţiei de tenis fără ghemuri şi fără seturi, care va avea loc la Caja Magica din Madrid, la 4 mai.

Tie Break Tens este un turneu scurt, în care meciurile se dispută până când un jucător face zece puncte, cu o diferenţă de două de la 9-9 în sus. Până în prezent, s-au jucat două ediţii, ambele masculine, la Londra în 2015 şi la Viena în 2016.

La aceste turnee, şase jucători au fost împărţiţi în două grupe de câte trei, jucând fiecare cu fiecare. Primii doi clasaţi din fiecare grupă s-au calificat  în semifinale. La Viena s-a disputat şi finala mică.

Ediţia din acest an va avea şi un tablou feminin. Încă nu se ştie dacă tot cu grupe sau eliminatoriu. În afară de Halep şi Şarapova, mai este confirmată participarea Garbinei Muguruza. La masculin, sunt confirmaţi Kei Nishikori, Grigor Dimitrov, şi Feliciano Lopez.

“Tie-break-urile sunt întotdeauna tensionate şi, cu astfel de jucători de calitate, cred că va fi o seară mare la Madrid“, a declarat Simona Halep, câştigătoarea ultimei ediţii a turneului de la Madrid şi cea care nu avea să refuze invitaţia lui Ion Ţiriac de a juca la competiţia rapidă din 4 mai.

Tabloul de 8 jucători şi tot atâtea jucătoare va fi completat în zilele următoare. Tentaţia e mare, căci premiile ediţiei din acest an sunt de câte 200.000 de dolari pentru câştigători!

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite