Simona Halep la Brisbane. Jucătoarea noastră n-a avut deloc noroc la tragerea la sorţi. Adversari dificili pentru ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep, principala favorită a turneului WTA de la Brisbane nu poate spune că a avut noroc la tragerea la sorţi efectuată azi.

Principala favorită are un traseu infernal până în finala pe care o doreşc atât ea cât şi fanii ei. Astfel, după un prim tur liber, Simona ar urma să joace în optimi contra învingătoarei dintre Victoria Azarenka şi o jucătoare venită din calificări. Adică mai mult ca sigur va juca împotriva belarusei.

În sferturile de finală, dacă se vor respecta calculele hârtiei, Simona ar urma să joace contra favoritei 8, Roberta Vinci. Dacă nu va fi italianca, atunci mai avem Jelena Jankovic, Dominika Cibulkova sau Yanina Wickmayer.

În semifinale, am avea un meci de foc contra rusoaicei Maria Sharapova, cap de serie 3 şi numărul 4 mondial. Dacă ea nu va ajunge în această fază, atunci periculoase sunt Belinda Bencic (cap de serie numărul 7) sau Sara Errani.

În fine, în finală adversara ideală pentru organizatori ar fi Garbine Muguruza, a doua favorită a competiţiei. Dar nici Angelique Kerber, cap de serie 4, sau Carla Suarez, favorită 6, nu sunt de lepădat.

Simona va debuta în competiţie marţi sau miercuri. Turneul de la Brisbaneeste transmis în România de DolceSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite