Simona Halep: „În finala de la Madrid m-am simţit ca acasă“. Ce spune despre cea care i-a luat trofeul, Maria Şarapova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO AFP
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO AFP

Simona Halep s-a retras de la turneul de tenis din Roma în optimile de finală şi, ajunsă în România, a dat primele declaraţii despre o altă competiţie, cea de la Madrid, în cadrul căreia a ajus până în ultimul act.

Simona Halep a avut o ascensiune fermă la Madrid, unde a putut fi oprită doar în finală, de Maria Şarapova, cea care i-a „suflat“ trofeul. „Am intrat pe teren destul de relaxată, nu am avut emoţii. Dar s-a văzut că ea are mai multă experienţă şi a ştiut să-şi gestioneze mai bine meciul. Deşi am început bine, pe parcurs am obosit şi problema de la abdomen începuse să se agraveze. Nu prea are slăbiciuni Şarapova, de aia câştigă tot pe zgură. De altfel, a bătut-o doar Serena în ultimii trei ani. Sunt jucătoare foarte bune, iar eu mă lupt şi muncesc pentru a nu avea slăbiciuni şi să fiu şi eu acolo sus.

Toată lumea mi-a scris zilnic, cel puţin cât eram la Madrid primeam foarte multe mesaje plăcute. Domnul George Cosac a fost acolo şi m-a susţinut din tribună, domnul Ţiriac... M-am întâlnit şi cu domnul Ioan Andone, a venit la un meci sau două. Am stat la acelaşi hotel şi ne întâlneam la recepţie. M-a felicitat şi Marica, au fost mulţi români... La Madrid a fost un turneu ca şi cum aş fi jucat acasă“, a declarat Simona Halep la sosirea pe aeroportul „Henri Coandă“.
La turneul de la Roma, Simona Halep s-a retras din turul trei, din pricina unor probleme de sănătate. Totuşi, aceasta a reuşit o premieră în istoria României şi începând de săptămâna viitoare va ocupa locul patru în ierarhia mondială a tenisului feminin.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Premieră! Simona Halep urcă în clasamentul mondial al tenisului feminin

Simona Halep, lăudată de jurnaliştii englezi pentru evoluţia de la Madrid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite