Simona Halep, lăudată de jurnaliştii englezi pentru evoluţia de la Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO David Muntean
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO David Muntean

Finalistă în turneul de la Madrid, Simona Halep este nevoită să lase în urmă competiţia spaniolă şi să se pregătească de Openul Italiei, în cadrul căreia este cotată cu a patra şansă la câştigarea trofeului. Totuşi, jucătoarea noastră a cules laudele comentatorilor sportivi britanici, pentru evoluţia din meciul cu Maria Şarapova.

Jurnaliştii britanici de la BT Sports, reţeaua care a televizat turneul organizat de Ion Ţiriac în capitala Spaniei, au lăudat-o pe Simona Halep: „Uitaţi-vă puţin la ea. E imperturbabilă, nu poţi să îţi dai seama la ce se gândeşte sau cum se simte dacă o analizezi atent. Chiar şi atunci când este foarte supărată reuşeşte să mascheze perfect acest lucru. Are doar 22 de ani, vă imaginaţi? Viitorul e al ei!“.

Simona Halep se pregăteşte acum de Openul Italiei, în cadrul căruia va evolua din turul secund, unde se va duela cu învingătoarea dintre americancele Madison Keys şi Alison Riske. Pe acelaşi tablou cu românca se află şi rusoaica Maria Şarapova, cea în faţa căreia a cedat trofuel de la Madrid, existând posibilitatea să se întâlnească în sferturile de finală. Turneul de la Roma este prevăzut în perioada 12-18 mai şi are premii în valoare totală de două milioane de dolari. Ajutată de absenţa Viktoriei Azarenka, Simona Halep are toate şansele să urce pe locul patru în ierarhia mondială a tenisului feminin.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Simona Halep a pierdut trofeul de la Madrid în setul decisiv, după o revenire spectaculoasă a Mariei Şarapova

Simona Halep, în cea mai recentă postare de pe blog: „Dacă mi s-ar fi spus că într-un an ajung pe locul cinci, nu aş fi crezut“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite