Sergio Ramos: „M-am certat cu toţi antrenorii pe care i-am avut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergio Ramos, jucătorul lui Real Madrid FOTO Reuters
Sergio Ramos, jucătorul lui Real Madrid FOTO Reuters

Fundaşul lui Real Madrid, Sergio Ramos, a acordat un interviu în care a vorbit despre situaţia echipei sale, fără a se feri să-l critice pe antrenorul José Mourinho.

„Avem o relaţie profesionistă, în toate sensurile. Ar fi o prostie să căutăm acum probleme, întrucât suntem într-un moment delicat al sezonului. După ce am eliminat-o pe Manchester United din Champions League, mi-ar fi plăcut să aud nişte cuvinte de recunoştinţă adresate echipei, pentru că a fost un adversar foarte mare şi am dat totul pe teren pentru a ne califica“, a declarat spaniolul pentru radio Cadena.

Fotbalistul a comentat şi zvonurile potrivit cărora s-ar afla într-o relaţie tensionată cu antrenorul portughez: „Mereu am fost onest şi sincer. Vă asigur că eu nu-mi ţin gura dacă am ceva de spus, dacă e vreo problemă. De-a lungul carierei, m-am certat şi am avut divergenţe cu aproape toţi antrenorii mei. În general, conflictele m-au ajutat să învăţ. Indiferent dacă au avut antrenorii dreptate sau nu, eu i-am respectat întotdeauna“. Sergio Ramos evoluează de opt sezoane pentru Real Madrid, timp în care a jucat în 345 de partide şi a marcat de 40 de ori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite