Serbia, susţinere fantastică pentru Djokovici: Preşedintele ţării a publicat un mesaj superb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

În România, când arbitrul Sebastian Colţescu a fost acuzat de rasism, pe nedrept, unii oficiali ai ţării s-au grăbit să-şi ceară scuze! În Serbia, lucrurile stau cu totul altfel într-un moment în care un idol al naţiunii e batjocorit.

Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) a fost chemat de organizatorii Australian Open, la Melbourne, pe baza unei scutiri dubioase de la vaccinare. 

Cum această „soluţie“ jenantă n-a putut fi justificată în faţa Guvernului, a ieşit un fiasco total! În care Djokovici a fost ţinut 9 ore pe aeroportul Tullamarine de la Melbourne pentru ca, finalmente, viza sa să fie anulată, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Această succesiune halucinantă de evenimente a revoltat Serbia, ţară în care Novak Djokovici e un adevărat „zeu“. În semn de susţinere pentru jucătorul numărul 1 al lumii, preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucici (foto), a publicat un mesaj superb.

Vucici

Ce a spus preşedintele Serbiei?

*Toată Serbia e în spatele tău! Autorităţile noastre iau toate măsurile necesare pentru că hărţuirea celui mai bun jucător al lumii să fie oprită, în cel mai scurt timp posibil. 

*Respectând normele internaţionale, Serbia se va lupta pentru Novak Djokovici, pentru dreptate şi pentru adevăr. Altfel, Novak e puternic, aşa cum îl ştim.

Australia reacţionează: „Nu i-am luat telefonul mobil“

Preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucici, a precizat că a vorbit, personal, cu Novak Djokovici la telefon. Iar autorităţile din Australia au ţinut să clarifice un zvon care s-a rostogolit în presa mondială: Telefonul mobil al lui Djokovici a fost confiscat, în momentul în care Nole a ajuns pe mâna Poliţiei de Frontieră, la Melbourne.

„Australian Border Force precizează că domnul Djokovici a avut acces la telefonul său“, au spus australienii.

CITEŞTE ŞI:

Djokovici, prima imagine din captivitate: Gestul sârbului din fereastra hotelului VIDEO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite