Legendarul Vasile Stîngă, îngrozit de CSM București: verdictul său înaintea returului cu Metz EXCLUSIV

0
Publicat:

CSM București va juca, sâmbătă (ora 17.00), returul cu Metz în sferturile Ligii Campionilor după un meci dezolant, pierdut în tur la trei goluri diferență. 

Vasile Stîngă. FOTO: Arhiva Adevărul
Vasile Stîngă. FOTO: Arhiva Adevărul

Contactat de „Adevărul“, Vasile Stîngă a explicat ce a văzut în meciul CSM – Metz (24-27) de duminica trecută și a analizat șansele fetelor noastre în returul de sâmbătă.

Mi s-a părut că CSM a fost altă echipă, de nerecunoscut... Jucătoarele mi-au lăsat impresia că au fost blocate. Parcă s-au speriat de portăriță... Nu știu, din păcate, au jucat foarte foarte prost! Mai ales în apărare. Aici, la CSM a fost un dezastru! În schimb, Metz a dovedit că e o echipă redutabilă, că știe să joace în apărare. Fără discuție, Metz are prima șansă la calificare în acest moment“, ne-a spus fostul mare internațional.

La CSM, dezamăgirea a fost cu atât mai mare cu cât venea după o serie bună de meciuri. Dar, știți cum e la sporturile de echipă? Când te blochezi, ieșirea din impas e foarte dificilă, dacă nu găsești soluția la nivel colectiv. Iar soluția ar trebui să o găsească antrenorul... Din păcate, antrenorul lui Metz a găsit soluția foarte bine în apărare. A anihilat jucătoarele noastre. În afară de Neagu, care a dat 9 goluri, în rest, jucătoarele noastre au fost anihilate. Extremele au dat foarte puține goluri, deși avem jucătoare foarte bune“, a continuat Vasile Stîngă.

Întrebat dacă CSM e capabilă de o revenire, precum cea realizată de Ferencvaros în 2023, cel mai bun marcator din istoria naționalei a încercat să dea un răspuns optimist: „E posibil... Dacă CSM prinde o zi bună și joacă dezinvolt, mai ales că acum nu mai are ce pierde, e posibil orice. Dar revin la meciul tur și spun că, din păcate, nu ne-a ajutat nici poarta. Și asta a contribuit la înfrângere, pentru că, în handbalul de astăzi, poarta are un rol decisiv. Așa că, în Franța, ca să întoarcă rezultatul, CSM are nevoie și de o poartă solidă“.

Sferturile Ligii Campionilor la feminin, retur

Sâmbătă

Metz – CSM București (27-24 în tur)

17.00, Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 2

Gyor – Vipers (30-23 în tur)

19.00, netelevizat în direct, dar în reluare, de la ora 21.30, Digi Sport 4

Duminică

Odense – Bietigheim (26-30 în tur)

15.00, Digi Sport 4

Esbjerg – Ferencvaros (26-25 în tur)

17.00, netelevizat în direct, dar înregistrat, de la ora 18.00, Digi Sport 3

Cristina Neagu (CSM București). FOTO: Sportpictures.eu
Cristina Neagu (CSM București). FOTO: Sportpictures.eu

Unde s-au oprit „tigroaicele“ de la CSM în ultimii ani în Ligă

Sezon Faza atinsă Ultima adversară

2022-2023 Sferturi Vipers

2021-2022 Sferturi Esbjerg

2020-2021 Sferturi ȚSKA Moscova

2019-2020 Sferturi Gyor*

2018-2019 Sferturi Metz

2017-2018 Final Four Rostov-Don**

*Dubla cu Gyor s-a anulat din cauza pandemiei.

**CSM a câștigat finala mică, cucerind medaliile de bronz.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite