Demi Moore, apariție de senzație în costum de baie. Actrița are o siluetă de invidiat la 61 de ani VIDEO

0
Publicat:

Demi Moore, fosta soție a actorului Bruce Willis, și cele trei fiice ale sale, Tallulah, Scout și Rumer, se bucură de o vacanță pe plajă, relatează Fox News.

Actrița a publicat marți, 30 aprilie, un videoclip în care se află pe plajă alături de fiicele ei și câțiva prieteni de familie. În materialul video cu pricina apare și fiica lui Rumer Willis, în vârstă de doar un an. 

Moore, în vârstă de 61 de ani, poartă în prima parte a clipului video pantaloni și un maiou alb. Ulterior, pe plajă apare într-un costum de baie care îi pune silueta de invidiat în evidență. 

Demi Moore
Demi Moore arată senzațional la cei 61 de ani. Foto: Shutterstock (Arhivă)

Fanii s-au îngrămădit în secțiunea de comentarii a actriței pentru a-și exprima părerea despre fizicul vedetei: „Vreau să arăt ca Demi când voi îmbătrâni". „Arăți uimitor!”. 

În secțiunea de comentarii a lui Moore, au fost mai mulți fani care au întrebat unde se află Bruce Willis, întrucât acesta nu apare în filmuleț. 

Un utilizator Instagram a subliniat: „Unde este Bruce? Cu soția lui și fetițele lor... Demi și fetele mai mari nu sunt cu el 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Are și alți oameni în viața lui". 

Nu ar fi exclus ca actorul să se afle în vacanță cu familia, din moment ce el și fosta sa soție au rămas în relații foarte bune după divorț. 

Willis și Moore s-au căsătorit în 1987 și au împreună trei fiice. Cei doi au divorțat în anul 2000. 

După divorț, amândoi și-au văzut de viață cu alți parteneri. Willis s-a căsătorit cu Emma Heming Willis în 2009, cu care are încă doi copii, Mabel și Evelyn. Moore s-a căsătorit cu Ashton Kutcher în 2005, dar cei doi au divorțat în 2013. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite