UPDATE Alba-neagra cu reprogramarea meciului Sepsi - Clinceni. Arbitrul a dat drumul partidei, pentru doar 15 minute!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ceaţa persistă, dar s-a dat startul partidei.
Ceaţa persistă, dar s-a dat startul partidei.

Penultimul meci al etapei cu numărul 20 din Liga 1, Sepsi Sf. Gheorghe - Academica Clinceni, programat pentru luni, 9 decembrie, la ora 18:00, a fost amânat din cauza ceţii dense şi a vizibilităţii reduse. Au fost arse cauciucuri pentru a încerca ridicarea ceţii de deasupra stadionului, dar fără rezultat.


UPDATE: Meciul Sepsi Sf. Gheorghe - Academica Clinceni va fi reluat marţi, de la ora 16:00.

UPDATE: Arbitrul întrerupe meciul Sepsi Sf. Gheorghe - Academica Clinceni după 15 minute, din cauza condiţiilor meteo.

Nu s-a înscris în acest meci început în condiţii de ceaţă deansă.

UPDATE: Decizie întoarsă în cazul meciului Sepsi - Clinceni. Dacă iniţial s-a comunicat hotărârea amânării meciului pentru marţi, organizatorii au venit cu un nou plan, pentru a da drumul la joc luni, de la ora 18:50.

Chiar dacă ceaţa persistă, vizibilitatea este scăzută la nivelul terenului, iar din înaltul tribunei tinde spre zero, meciul a început, cu 50 de minute întârziere faţă de ora de start iniţială.

Iată cum arată imaginile transmisiunii tv în primele minute ale partidei:

ceata
sepsi

Ştirea iniţială:

Condiţiile meteo nefavorabile au dat peste cap din nou programul Ligii 1. După ce meciul Voluntari - FCSB, din etapa a 18-a, a fost amânat din cauza ploii şi a terenului impracticabil, un nou meci, de această cu implicaţii doar în lupta pentru evitarea retrogradării, este amânat. Însă pentru că în această săptămână nu mai este programată o etapă intermediară, partida care le aduce faţă în faţă pe ocupantele locurilor 11 şi 12 în Liga 1 se va juca a doua zi.

Echipa vizitatoare şi-a exprimat dezamăgirea, prin vocea antrenorului său, în timp ce Leo Grozavu, de la Sepsi, a declarat că i se pare inuman să se joace în astfel de condiţii, scrie Telekom Sport.

Ce a declarat Ilie Poenaru, antrenorul echipei Academica Clinceni?

* Este ghinion. Vă daţi seama că nu ne convine. Jucând mâine, noi nu avem unde să ne antrenăm. Ce fac, iau jucătorii din pat şi îi aduc la meci!? Nu am unde să antrenez jucătorii. Sunt factori care vor influenţa jocul de mâine. Mai mult pentru noi. Ei au condiţii de a se antrena, cel puţin să facă o mişcare, noi nu.  Dar asta e situaţia, nu ne putem pune cu natura.

Ce a declarat Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi Sf. Gheorghe?

* Iarna nu e ca vara. Suntem în România, luna decembrie... mi se pare cam inuman să jucăm în asemenea condiţii. Trebuie să ne aşteptăm în luna decembrie să avem terenuri îngheţate. Spectacolul suferă, lumea nu mai este la stadion, dar dacă aşa se hotărăşte, nu avem ce face. Ne-am pregătit pentru joc, nu aveam de unde să ştim cum va fi vremea la ora jocului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite