Selecţionerul Croaţiei, despre incidentele create de fani: Aceştia sunt teroriştii sportului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Euro 2016 Turcia - Croaţia FOTO AP

Selecţionerul Croaţiei, Ante Cacici, a declarat, vineri, referitor la incidentele create de fanii croaţi la meciul cu Cehia, scor 2-2, că aceştia sunt teroriştii sportului, informează L'Equipe.

"Ne-am temut că astfel de lucruri vor avea loc. Aceştia sunt teroriştii sportului. Ei nu sunt suporteri, nu au ce căuta în stadioane, sunt nişte huligani. O parte din presa croată nu a fost de acord cu ceea ce am spus despre acest lucru. Am văzut svastici la Split, am văzut astfel de incidente pe alte stadioane. Celor 90 la sută din fanii noştri ar trebui să le fie ruşine de această minoritate. Adevăraţii noştri suporteri s-au comportat bine şi la Paris şi la Saint-Etienne. Este foarte trist ce s-a întâmplat. Sper că se va face tot posibilul pentru a-i opri pe huligani, dar UEFA nu poate câştiga singură această luptă", a spus Cacici.

Echipa naţională a Croaţiei a terminat la egalitate, vineri, la Saint-Etienne, scor 2-2 (1-0), cu reprezentativa Cehiei, în etapa a doua a grupei D a competiţiei, cehii reuşind golul egalizator în minutul 90+3 din penalti.

Golurile croaţilor au fost marcate de Perisici '37 şi Rakitici '59, în timp ce pentru cehi au înscris Skoda '76 şi Necid '90+3 din penalti.

În minutul 86, partida a fost întreruptă timp de patru minute, după ce fanii croaţi au aruncat cu torţe şi petarde în teren. Câţiva stewarzi au pătruns pe teren pentru a scoate torţele, dar unul dintre ei a căzut la pământ după ce o petardă a izbucnit în apropierea sa. Meciul s-a reluat, dar incidentele au continuat în sectorul rezervat fanilor croaţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite