Sânmărtean, sfătuit să plece de la Steaua: „Să-şi ia viteză după bani!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, îl sfătuieşte pe jucătorul Stelei să plece din campionatul României la o echipă din străinătate care să-i asigure stabilitatea financiară.

Evoluţiile excelente ale lui Sânmărtean la naţională şi la Steaua au atras atenţia oamenilor de fotbal din România, care îl consideră pe mijlocaş indispensabil la echipa de club şi la prima reprezentativă. 

Cu toate acestea, unul dintre foştii conducători ai fotbalului românesc, Dumitru Dragomir, îi transmite lui Sânmărtean să se gândească la situaţia sa financiară şi să plece cât mai repede în străinătate.

"E un jucător de clasă mondială, măi frate. Doi, trei ani de zile o duce la nivelul ăsta. Nu e consumat. Ăsta mai joacă doi ani de zile la cel mai înalt nivel. Vă spun, şi la Real Madrid joacă. Real Madrid nu cred că are jucători, să zic că-l are pe Ronaldo şi dacă mai are unu sau doi, dar nu de talia lui Sânmărtean. E verde, acum e verde. Să-şi ia viteză după bani. Pentru fotbalul românesc e bine să rămână aici, dar pentru el..., te duci şi îţi iei banul şi gata", a comentat Dragomir la Digi Sport.

240.000 de euro pe an este salariul lui Sânmărtean la Steaua

400.000 de euro este cota de piaţă a lui Sânmărtean, conform transfermarkt.de

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite