Româncele au căzut pe capete: ghinion teribil pentru Niculescu şi Dulgheru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei jucătoare din România au ajuns până în sferturile turneului WTA de la Florianopolis (Brazilia). Nici una n-a trecut însă în următoarea fază, deşi două dintre ele n-au fost învinse de adversarele lor.

Monica Niculescu (locul 53 în lume) a câştigat, anul trecut, turneul de la Florianopolis. În condiţiile în care, în acest an, pe lângă Niculescu, Alexandra Dulgheru şi Alexandra Cadanţu au ajuns şi ele până în sferturile turneului au crescut şansele ca o româncă să dea, din nou, lovitura în Brazilia. 

Din păcate însă, toate cele trei jucătoare au fost eliminate în aceeaşi fază!

Accidentările le-au eliminat

Monica Niculescu a ratat şansa de a-şi apăra titlul din cauza unei accidentări la glezna dreaptă în meciul cu Carlo Suarez Navarro (numărul 15 WTA). Românca a abandonat, atunci când adversara ei din Spania conducea cu 4-6, 6-0, 4-1.

Nici Alexandra Dulgheru (locul 141 mondial) n-a putut încheia confruntarea cu Klara Zakopalova (numărul 32 mondial). Ea a abandonat din cauza unei accidentări la scorul de 6-3, 5-2 pentru Zakapalova.

În fine, Alexandra Cadanţu (locul 62 mondial) a fost singura jucătoare din România care a putut duce la sfârşit meciul ei din sferturi. Cadanţu a fost învinsă de Iaroslava Şvedova (locul 62 în lume) cu scorul de 6-3, 6-3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite