Reghecampf s-a obişnuit cu echipe care se predau în faţa Stelei: ce a început să facă antrenorul după fiecare pas greşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul a luat un singur punct în ultimele două etape. După fiecare meci, tehnicianul roş-albaştrilor a avut un comportament şi un discurs foarte ciudat.

Steaua conduce într-un campionat în care soţia antrenorului ei, Anamaria Prodan, are o influenţă din ce în ce mai mare asupra echipelor din Liga I.

Drept urmare, de-a lungul celor 27 de etape, am asistat la meciuri în care formaţii precum Concordia Chiajna, Săgeata Năvodari sau „U“ Cluj s-au prezentat la confruntările cu roş-albaştrii cu „pantalonii daţi jos“, după cum s-a exprimat chiar primarul Chiajnei, Mircea Minea. 

În aceste condiţii, Laurenţiu Reghecampf s-a arătat extrem de iritat la finalul unor partide în care adversarii nu s-au predat. De fiecare dată, tehnicianul liderului şi-a început discursul nu prin a analiza slăbiciunile Stelei, ci prin a critica jocul echipei adverse.

Bănăţenii, atacaţi pentru că s-au apărat

Etapa trecută, Steaua n-a obţinut decât un 0-0, la Timişoara. Prima reacţie a lui „Reghe“: „Am întâlnit o echipă care n-a vrut să joace fotbal, doar s-a apărat“. Reproşurile au continuat apoi la adresa arbitrului Marius Avram: „În primul rând, meciul trebuia prelungit mai mult, nu doar patru minute. Timişorenii au stat pe gazon prea mult. Cred că am avut şi un penalty clar“. 

Abia după aceste răbufniri, tehnicianul roş-albaştrilor l-a felicitat pe omologul său, Dan Alexa, şi a amintit şi de „lipsa de inspiraţie“ a Stelei.

Arogant înainte de meci, nervos după

Cu 24 de ore înainte de meciul cu FC Vaslui, „Reghe“ a fost chestionat despre intenţia adversarilor de a veni în Ghencea cu juniorii. Cu un aer de superioritate, antrenorul a negat că această situaţie l-ar deranja: „Am spus dinainte că nu cred că se vor prezenta cu juniorii. Cred că vor veni la stadion şi vor alinia cea mai bună echipă. Steaua are puterea să câştige un meci, acasă, cu FC Vaslui“.

După ce moldovenii au învins în Ghencea, „Reghe“ şi-a schimbat radical discursul: „Cei care conduc fotbalul românesc trebuie să analizeze foarte atent ca această situaţie să nu se mai întâmple. Noi trebuie să ne pregătim pentru meciuri, aşa cum scrie în regulament şi nu să stăm să urmărim dacă adversarul vine cu prima sau cu a doua echipă. Cei de la Vaslui au făcut acest spectacol că ba vin cu juniorii, ba că vin cu echipa mare. În plus, au întârziat şi startul meciului cu vreo zece minute, iar pe noi nu ne-a anunţat nimeni“.

Jucătorii învaţă de la antrenor

În loc să recunoască faptul că au jucat slab contra Vasluiului, fotbaliştii roş-albaştrilor au preluat şi ei discursul lui „Reghe“. Primul jucător care a vorbit după înfrângerea de vineri seară, Alex Chipciu, s-a legat şi el de problemele moldovenilor: „E un circ în fotbalul românesc! Ba jucau copiii, ba intra echipa mare, ba juca antrenorul, ba antrenorul de la juniori! Şi cu un astfel de fotbal vrem să ajungem, an de an, în grupele Ligii Campionilor sau să mergem la Mondiale şi la Europene“.

Au fost deranjaţi la stomac

Pe lângă acuzele la adresa Vasluiului, Reghecampf a invocat şi o scuză pentru eşecul de pe teren propriu. „Am avut o problemă cu mulţi fotbalişti din echipa de bază, s-au îmbolnăvit! Popa, Tătăruşanu, Pârvulescu şi Chipciu au luat un virus, au stat numai cu capul în WC-ul, şi nu ne-am putut baza pe ei la capacitate maximă. Sper să-i refacem până la meciul de joi, cu Dinamo, în Cupa României“, a spus antrenorul liderului.

O echipă mare mai şi pierde. Sper să facem un meci bun cu Dinamo şi să ajungem în finala Cupei. Laurenţiu Reghecampf antrenor Steaua  

CITEŞTE ŞI:

*Gata cu recordurile: ce a însemnat înfrângerea Stelei în faţa Vasluiului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite