Răzvan Marin a semnat un contract cu Standard Liege. Ce număr va purta fiul fostului fotbalist stelist Petre Marin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Răzvan Marin a semnat un contract cu Standard Liege, după ce clubul belgian şi Viitorul Constanţa au ajuns la un acord în privinţa transferului jucătorului de 21 de ani.

Născut la 23 mai 1996, la Timişoara, Răzvan şi-a început cariera profesionistă la 17 ani, la FC Viitorul, unde a disputat 88 de meciuri şi a marcat 13 goluri. El are patru selecţii în naţionala României, pentru care a marcat un gol. Şi FC Viitorul a anunţat transferul lui Marin pe site-ul oficial.

"Cluburile FC Viitorul şi Standard Liege au oficializat transferul lui Răzvan Marin. După şase ani şi jumătate petrecuţi în Academia Hagi şi la FC Viitorul, Răzvan Marin a devenit definitiv jucătorul formaţiei belgiene. Academia Hagi şi FC Viitorul îi mulţumesc lui Răzvan Marin pentru colaborare şi îi urează în continuare mult succes în carieră", a anunat FC Viitorul. Răzvan Marin va evolua la Standard cu numărul 18. Belgienii scriu că suma de transfer nu 2.400.000 de euro, ci doar 2.000.000 de euro, virabil imediat după ce se încasează banii din transferul lui Adrian Trebel la Anderlecht (3.000.000 de euro). 

Deşi durata contractului nu a fost anunţată de cele două cluburi, publicaţia La Derniere Heure susţine că acordul este pentru patru sezoane şi jumătate, suma de transfer fiind de două milioane de euro. "Răzvan este un tânăr talentat şi promiţător. Numeroase cluburi europene l-au dorit, dar el a fost încântat de proiectul nostru şi este convins că Standard este echipa ideală pentru următoarea etapă din cariera sa. El se bucură pentru că a venit la noi şi vrea să ajute echipa să-şi îndeplinească obiectivele", a declarat Olivier Renard, director general la Standard Liege.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite