Rapidiştii fac gesturi disperate pentru a strânge bani: directorul de imagine a scos la licitaţie un tricou primit de la Pancu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tricoul lui Pancu din perioada Beşiktaş Istanbul FOTO Facebook
Tricoul lui Pancu din perioada Beşiktaş Istanbul FOTO Facebook

Lucian Ionescu a decis să vândă tricoul pe care l-a primit de la Pancu în perioada în care fotbalistul evolua în Turcia, la Beşiktaş Istanbul.

Lucian Ionescu, directorul de imagine al clubului giuleştean, a anunţat pe facebook că vinde tricoul prin licitaţie, iar banii obţinuţi vor fi viraţi direct în contul clubului Rapid:

"Una dintre amintirile dragi mie o reprezintă acest tricou pe care i l-am confiscat bunului meu prieten Daniel Pancu, la Istanbul, după un fabulos Beşiktas-Galatasaray, urmat de o noapte de pomină.

A sosit momentul să mă despart de tricoul meu drag şi îi voi cere scuze lui Pancone că am ajuns să îmi vând amintirile. Mă va ierta însă pentru că o fac pentru Rapid!

Licitaţia pentru acest tricou începe de la suma de 100 euro punctul final fiind vineri, 6 iunie, ora 23.59. Cumpărătorul va vira suma direct în contul clubului făcut public pe site. Există posibilitatea obţinerii unui autograf cu dedicaţie pe tricou chiar de la Daniel Pancu".

IMAGINI SENZAŢIONALE DIN VESTIARUL RAPIDULUI, DUPĂ CE ECHIPA A PROMOVAT ÎN LIGA 1, PE PLAN SPORTIV

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite