Rapid a anunţat unde va juca meciul cu Steaua din Cupa Ligii. Derby-ul se va disputa cu tribunele aproape goale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rapid a eliminat CSU Craiova în play-off-ul Cupei Ligii FOTO Răzvan Păsărică
Rapid a eliminat CSU Craiova în play-off-ul Cupei Ligii FOTO Răzvan Păsărică

Starea de degradare avansată a stadionului din Giuleşti a pus în pericol disputarea derby-ului Rapid-Steaua, însă, în cele din urmă, Jandarmeria a acceptat ca acest meci să aibă loc în Grant.

Rapid a bătut cu noroc CSU Craiova în play-off-ul Cupei Ligii la fotbal şi s-au calificat în optimile de finală. Starea avansată de degradare a stadionului a pus sub semnul întrebării disputarea derby-ului cu Steaua pe arena din Giuleşti. Jandarmeria a refuzat iniţial varianta ca această partidă să se joace în Grant.

"Meciul cu Steaua nu se va juca niciodată pe un stadion nesigur, fără scaune şi din care pot zbura sute de pietre!", anunţa Jandarmeria printr-un comunicat.

După o serie de negocieri, reprezentanţii Jandarmeriei au permis ca partida să aibă loc în Giuleşti, cu condiţia să nu fie puse în vânzare mai mult de 3.000 de bilete. Astfel, deşi capacitatea stadionului depăşeşte 10.000 de locuri, cel mult 3.000 de rapidişti vor putea să fie alături de favoriţii lor la meciul cu Steaua.

CITIŢI ŞI:

Cupa Ligii: programul complet al optimilor! Rapid – Steaua e sâmbătă, de la ora 21.00, pe “Giuleşti”

VIDEO Moment incredibil la meciul Rapidului cu CSU Craiova. Un copil i-a cerut tricoul lui Daniel Pancu, dar a fost refuzat: "Nu am decât unul"

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite