Primul Fanzone românesc la un turneu final se deschide la Paris. Invitaţi de marcă în ziua meciului cu Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanzone ul României
Fanzone ul României

Pentru prima oară în istoria participărilor la turneele finale, România va avea un sector al ei, unde suporterii tricolorilor îşi pot da întâlnire.

În ziua meciului cu Franţa, începând cu ora 16:00, dar şi pe 15 iunie, când România va evolua împotriva Elveţiei, fanii români se vor putea întâlni cu foştii internaţionali români Jean Vlădoiu şi Miodrag Belodedici. Aceştia se vor fotografia cu românii prezenţi şi vor oferi autografe. Pe lângă ei, se vor mai afla şi alţi invitaţi surpriză. Distracţia e asigurată de prezenţa lui Smiley şi Pavel Bartoş, care vor exersa cu fanii scandările de pe stadion şi vor întreţine atmosfera.

Tot aici, românii care nu au bilete la meciuri pot viziona partidele pe un ecran gigantic, alături de alţi suporteri, având astfel parte de o experienţă inedită, putând să trăiască meciurile la o intensitate similară cu cea de pe stadion. Vino să susţinem România împreună, să arătăm că România suntem toţi!

Primăria Parisului a pus la dispoziţia organizatorilor EURO 2016 parcul “Le Champ-de-Mars”, situat în spatele Turnului Eiffel. Aici se va afla, pe perioada turneului final, Fanzone-ul,  locul în care toţi fanii naţionalelor calificate la Euro îşi pot da întâlnire. Acesta îşi va deschide porţile pe 10 iunie, odată cu începerea turneului, şi se va închide pe 10 iulie, după finala de pe Stade de France.

Fanzone-ul din Paris are 130.000 de metri pătraţi şi va avea o capacitate de 92.000 de persoane. Intrarea va fi gratuită, iar în interior suporterii vor avea acces la internet wireless şi vor putea urmări meciurile de la Euro pe un ecran gigantic de 420 de metri pătraţi!

Va fi de asemenea amenajată o zonă de restaurante şi magazine de unde fanii îşi vor putea procura suveniruri cu turneul final sau cu echipa naţională favorită. În plus, se va găsi şi un teren sintetic de fotbal ce se va putea închiria. Tot aici vor fi organizate şi diferite concursuri de către sponsorii competiţiei, dar şi diferite concerte.

Fanzone-ul va fi închis în zilele în care nu sunt programate meciuri la Euro. În rest, va funcţiona până la miezul nopţii, iar ora de deschidere variază în funcţie de programul din ziua respectivă.

Cum se poate ajunge
-          Metrou – linia 6, staţia Bir-Hakeim ou Dupleix, linia 9, staţia Trocadero, şi linia 8, staţia Ecole Militaire

-          Tren expres – linia C, staţia Champ de Mars, Tour Eiffel

-          Autobuz - liniile 42, 69, 72, 82, 87

6 zone de acces va avea Fanzone-ul, două din Avenue de la Motte-Piquet, două din Avenue Joseph Bouvard şi două din Avenue Charles-Risler

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite