Prima declaraţie a Simonei Halep, după ce s-a calificat în turul III la Cincinnati. Românca s-a aflat într-o situaţie inedită la meciul cu Taylor Townsend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep este în turul al treilea al turneului de la Cincinnati, unde s-a calificat după ce a trecut de americanca Taylor Townsend.

Halep n-a avut un meci greu contra jucătoarei de pe locul 134 în lume, dar nici n-a evoluat strălucit, partida părând mai degrabă una de acomodare în noile condiţii de joc. O aşa-zisă problemă pe care a acuzat-o Simona a fost faptul că nu cunoştea deloc adversarul. Ea nu jucase niciodată cu Taylor şi a fost nevoită să urmărească imagini de la jocurile acesteia pe Youtube, pentru a-şi face cât de cât o idee, asupra stilului ei de joc. 

„A fost un meci dificil deoarece nu o cunoşteam deloc. Are o lovitură periculoasă de stânga, foloseste mult spin si este dificil sa returnezi", a spus Simona dupa joc.

Până la urmă Halep a învins-o cu 6-4, 6-1 şi va juca în turul următor cu învingătoarea din partida Anastasia Sevastova - Roberta Vinci. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite