Piţurcă, încă un meci fără victorie. A scos un egal în derby-ul oraşului Jeddah

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piturca n-a gustat încă victoria cu Al Ittihad
Piturca n-a gustat încă victoria cu Al Ittihad

Victor Piţurcă a ajuns la cinci meciuri fără victorie pe banca lui Al ittihad, după ce-a bifat vineri un egal, 1-1, în deplasare, în derby-ul oraşului Jeddah, cu cei de la Al Ahli. Reghecampf şi Boloni n-au reuşit nici ei să câştige în meciurile disputate cu echipele lor, în Arabia Saudită, respectiv Qatar.

Într-un meci dificil în etapa a 13-a din Arabia Saudită, Victor Piţurcă a obţinut un egal, 1-1, cu Al Ittihad, în deplasare, în derby-ul cu Al Ahli. 

Gruparea antrenată de român a deschis scorul în minutul 54, prin Al Ghamdi, dar a fost egalată 10 minute mai târziu, după golul lui Am Somah. 

Al Ahli este pe locul 2 în Arabia Saudită, cu 29 de puncte, iar Al Ittihad e pe 5, cu şase puncte mai puţin. 

Este cea de-a cincea partidă pe care Victor Piţurcă nu reuşeşte să o câştige de când a preluat-o pe Al Ittihad, înregistrând trei eşecuri şi două egaluri. 

Tot în Arabia Saudită, Laurenţiu Reghecampf a obţinut tot un rezultat de egalitate vineri, 1-1, în deplasare, cu Al Hajer, într-un meci în care Pintilii a fost integralist. 

Al Hilal ocupă locul 4 în campionat, cu un punct mai mult decât Al Ittihad, dar şi un meci mai puţin disputat. 

În schimb, în Qatar, Al Khor, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a fost învinsă, tot vineri, în deplasare, cu scorul de de 4-2, de echipa Lekhwiya, într-un meci din etapa a 15-a. Al Khor se află pe locul 9, cu 17 puncte. 

Citeşte şi 

Ca să-i îmbuneze pe arabi, Piţurcă s-a îmbrăcat în portul lor tradiţional

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite