Petrescu reacţionează la acuzele lui Becali: „Minte! Un antrenor ca mine s-ar duce să antreneze gratis, după ce mi-am făcut o cotă în România şi-n străinătate?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Dan Petrescu a reacţionat după ce Gigi Becali a dezvăluit că fostul fundaş dreapta a încercat să-l determine să-l numeasca pe banca Stelei în ultimele cinci etape ale Ligii I, în locul lui Costel Gâlcă, fostul său coleg din „Generaţia de Aur”.

Petrescu nu a negat faptul că ar fi fost dispus să antreneze Steaua, ci doar că ar fi făcut-o fără niciun ban. “Nu este adevărat ce a zis Gigi Becali. Nu îmi vine să cred că a spus lucrul ăsta. Nu este adevărat nici ce a spus Bogdan Mara. Nu s-a pus problema niciodată ca eu să antrenez gratis. Cum credeţi că puteam să-l pun eu pe Mara să discute cu Gigi pentru mine? Păi cine este Mara? Voi credeţi că un antrenor ca mine s-ar duce undeva să antreneze gratis, după ce mi-am făcut o cotă în România şi în străinătate? Îmi pare rău că s-au spus astfel de lucruri despre mine la televizor” , a spus Petrescu în „Fanatik”. 

Citeşte şi: 

Dezvăluiri incendiare din sânul Stelei. Cum s-a făcut Dan Petrescu preş în faţa lui Gigi Becali pentru a fi numit antrenor în locul fostului său coleg, Costel Gâlcă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite