Olăroiu, transfer impresionant: Românul a luat în China un atacant italian cu 26 de selecţii. Salariu colosal pentru jucător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
olaroiu

Cosmin Olăroiu va începe în câteva zile a doua parte din acest campionat cu Jiangsu Suning. Pentru a putea ataca titlul, tehnicianul de 49 de ani a făcut o achiziţie importantă.

Cosmin Olăroiu a preluat Jiangsu Suning în martie, când echipa era la retrogradare, după două înfrângeri succesive cu Fabio Capello pe bancă. 

Între timp, Jiangsu a depăşit criza şi a încheiat turul campionatului pe locul 4, la patru puncte de liderul Shanghai SIPG.

Cu patru zile înainte de reluarea campionatului, într-o tentativă de a-şi creşte şansele la titlu, Oli a făcut o mutare spectaculoasă. Jiangsu Suning l-a transferat pe Eder, atacantul italian de 31 de ani care, începând din 2015, a adunat 26 de selecţii şi şase goluri la echipa naţională.

În Italia, Eder a evoluat la echipe precum Inter, Sampdoria sau Cesena. La Jiangsu Suning, el a semnat un contract pe doi ani şi va avea un salariu stagional de 13,5 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite